Akoestische panelen groothandel

Silent Materials

De akoestiek verbeteren en geluidsisolatie aanbrengen met A-merken van Silent Materials

Geluidsisolatie groothandel

Uw partner voor materialen voor de verbetering van geluidsabsorptie en isolatie

Uw partner voor professioneel advies, een breed gamma en een grote voorraad, snelle levering in de hele BeNeLux en een scherpe prijs. Gekoppeld aan meer dan 15 jaar kennis en ervaring. Dat maakt van Silent Materials een betrouwbare partner. Dit voor alle toepassingen in de bouw- en industriële sector. Bij een vraag naar geluidsisolatie, geluidsabsorptie, ontdreuning of trillingisolatie, denk dan direct aan Silent Materials.

Ruime kennis en ervaring in materialen die stilte brengen 

Goede (ruimte)akoestische producten voor een rustige werkomgeving zijn cruciaal voor het welzijn, gezondheid en werkproductiviteit. Geluidsisolerende producten voor extra wand en buisisolatie. Akoestische regels voor extra wand -en plafondisolatie. Akoestische barrières voor overlangs isolatie.Trillingdempers en ontdreuningsplaten.

Ons meest verkochte producten

Akopol Polysterwol kopen

Akopol Polyester wol

Sandwich panelen kopen

Akoestische Barrière Schotten

Buisisolatie kopen

Buis- en luchtkanaal isolatie

Akopyr kopen

Akopyr/Basotect schuim

Bekijk ons gehele assortiment

advies over geluidsisolatie

Heeft u vragen? Wij helpen je graag verder!

Indien u twijfelt over welk materiaal u moet toepassen op een specifieke plek of toepassing, aarzel niet om contact op te nemen. We zien nog vaak dat het verkeerde product wordt toegepast en daardoor het resultaat tegenvalt,  en wij helpen u graag dat te voorkomen!

arrow_drop_up arrow_drop_down