Wij verkopen de volgende merken

TWE Group is marktleider in de non-woven sector. Produceert een uitstekende kwaliteit geluidsabsorberende polyester wol. De R&D afdeling draagt zorg voor een constante kwaliteit en certificering op akoestiek en brand. Zij zijn tevens de producent va onze Climawool thermisch isolerende polyester wol.

Tecsound is de akoestische tak binnen de Soprema groep met een eigen uitgebreid programma aan geluiddempende producten. De Tecsound massafolies onderscheiden zich door hun bijzondere akoestische werking en samenstelling.


Latexco Solutions geeft afval van beddengoed producten een tweede leven sinds 1998. Gedreven door een passie voor duurzaamheid recyclet men  tot waardevolle, hoogwaardige producten o.a. geluidsabsorberend/isolerend schuim en trilling dempende oplossingen voor transport en machines.

Naast producent van de bekende ISOMO blokken, ook verwerker van het BASF Basotect(Melamine) schuim. In staat om een constante kwaliteit en snelle levertijd te garanderen en Basotect in allerlei vormen en uitvoeringen te verwerken.

AKMA is producent en leverancier van akoestische panelen, zij produceren akoestische panelen in verschillende (plafond, wand en decoratieve)   uitvoeringen. Akma heeft de beschikking over een eigen werkplaats en productie faciliteit

Behoud van hulpbronnen, duurzaamheid en recycleerbaarheid zijn belangrijke kenmerken van de Ziegler akoestische producten. Geluidsabsorberende polyester wol voor de beperking van nagalm, en voor de geluidsisolatie van apparaten en machines.

Akoestikon is al jaren een gerenommeerde producent van een breed pakket hulpmaterialen om de geluidsisolatie van wanden en plafonds (aanzienlijk) te verbeteren.Wij brengen hoofdzakelijk de akoestische regel op de markt

Onderdeel van de SIG PLc groep die zich gespecialiseerd heeft in de ruimte -akoestiek en industriële lawaaibeperking.|‚Ä®Producent en leverancier van akoestische wandpanelen, plafondeilanden en geluidsabsorberende baffles met onzichtbaar frame.
Tecsound is de akoestische tak binnen de Soprema groep met een eigen uitgebreid programma aan geluiddempende producten. De Tecsound massafolies onderscheiden zich door hun bijzondere akoestische werking en samenstelling.

Volledig en breed gecertificeerd

Het Nofisol assortiment wordt grotendeels in eigen huis geproduceerd. Als partner is Nofisol in staat om iedere uitdaging op akoestisch en brand technisch gebied aan te gaan met een alomvattend assortiment brandvertragende en geluidsisolerende c.q. – absorberende producten.

Houtwol cementplaten

Fibro-Kustik geluidsabsorberende houtwol cementplaten.

Advies nodig?

Heeft u een vraag over een product of een toepassing? Aarzel niet en bel + 32 476 52 12 08 of + 31 6 51 32 72 86 of mail ons op theo@silentmaterials.be of op info@silentmaterials.be  en u krijgt gegarandeerd binnen 24 uur een reactie.arrow_drop_up arrow_drop_down