Experten in akoestiek

Gratis expertiselijn voor professionals

Werk je aan een akoestisch project maar zit je met twijfels over de beste materialen? Vraag onze experts om raad, ze helpen je met de glimlach verder. We bekijken samen met jou welke akoestische materialen of combinaties het meest geschikt zijn.

Over Simon

Simon rolde jaren geleden als bij toeval in de wereld van de akoestiek toen hij begon te werken voor een akoestische oplosser. Als projectmanager hielp hij het bedrijf niet alleen groeien, hij leerde er de wereld van de akoestiek ook van binnen en van buiten kennen. Toen hij daarna besloot om Silent Materials op te richten, nam hij al die ervaring mee. Simon is dan ook perfect geplaatst om architecten, bouwprofessionals en andere bedrijven die nood hebben aan akoestische oplossingen advies op maat van hun project aan te bieden.

Simon in het magazijn

Over Louis

Louis, onze toegewijde verkoopverantwoordelijke, is de spil van onze verkoopafdeling. Met scherp inzicht in onze producten en diensten levert hij op maat gemaakte oplossingen voor zowel bestaande als potentiële klanten. Zijn excellente communicatieve vaardigheden en enthousiaste instelling maken hem niet alleen een bekwame verkoper, maar ook een effectieve relatiebouwer. Louis' proactieve benadering en streven naar klanttevredenheid versterken onze marktpositie en zorgen voor een positieve dynamiek binnen het team.

Louis

Over Jonas

Jonas is verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst, van inkoop tot financiën en onderhoudt tevens de relaties met onze leveranciers. Als schakel tussen het verkoopteam, interne medewerkers en de productie, zorgt hij voor een vlotte samenwerking en een naadloos commercieel proces. Zijn doortastendheid en communicatieve vaardigheden maken hem waardevol voor het team.

Foto Jonas

Over Robin

Robin, onze vaste magazijnier, neemt de verantwoordelijkheid voor orderpicking, het klaarzetten van afhalingen en het gereedmaken van leveringen op zich. Naast deze cruciale taken is Robin ook actief betrokken bij maatwerkprojecten. Zijn vaardigheden en toewijding zorgen ervoor dat hij niet alleen een essentieel lid van het team is, maar ook een waardevolle kracht in het efficiënt beheren van ons magazijn.

Robin Magazijn

Welke extra services biedt Silent Materials?

Silent Materials ontzorgt je en helpt je tijd winnen op de werf door onder meer je materialen voor te snijden in het juiste formaat en isolatieafval voor je te komen ophalen. Daarnaast kan je ook rekenen op onze expertlijn voor advies op maat van jouw project.

Wat bedoelen jullie met maatwerk?

Silent Materials wil ervoor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarom leveren we producten in de oplage, het formaat en zelfs de vorm die voor jou het handigst is.

Is jullie expertiselijn altijd bereikbaar?

Onze expertiselijn is elke werkdag bereikbaar tijdens de kantooruren. Heb je een vraag over een bepaald materiaal of heb je specifieke noden, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 51 800 890. Onze experten staan met raad en daad voor je klaar.

Hoeveel materialen hebben jullie op stock?

Silent Materials beschikt over een goedgevulde stockruimte van maar liefst 2000 m2. We hebben dus niet alleen een ruime keuze aan isolatiematerialen, we hebben van elk materiaal ook steeds een ruime voorraad beschikbaar.