Experten in akoestiek

Gratis expertiselijn voor professionals

Werk je aan een akoestisch project maar zit je met twijfels over de beste materialen? Vraag onze experts om raad, ze helpen je met de glimlach verder. We bekijken samen met jou welke akoestische materialen of combinaties het meest geschikt zijn.

Over Simon

Simon rolde jaren geleden als bij toeval in de wereld van de akoestiek toen hij begon te werken voor een akoestische oplosser. Als projectmanager hielp hij het bedrijf niet alleen groeien, hij leerde er de wereld van de akoestiek ook van binnen en van buiten kennen. Toen hij daarna besloot om samen met Theo Silent Materials op te richten, nam hij al die ervaring mee. Simon is dan ook perfect geplaatst om architecten, bouwprofessionals en andere bedrijven die nood hebben aan akoestische oplossingen advies op maat van hun project aan te bieden.

Simon in het magazijn

Over Theo

Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector is Theo een echte autoriteit op vlak van akoestische materialen. Eerst bouwde hij gedurende 30 jaar zijn carrière en expertise op bij producent Merford waarna hij onder meer als product manager werkte bij SIG. In 2016 richtte hij samen met Simon Silent Materials. Met zijn ijzersterke track record kent de wereld van de akoestiek geen geheimen meer voor hem. Hij is dan ook de expert bij uitstek om architecten, bouwprofessionals en andere bedrijven die nood hebben aan akoestische oplossingen, advies op maat van hun project aan te bieden.

Levering-akoestisch-materiaal

Over Louis

Louis

Welke extra services biedt Silent Materials?

Silent Materials ontzorgt je en helpt je tijd winnen op de werf door onder meer je materialen voor te snijden in het juiste formaat en isolatieafval voor je te komen ophalen. Daarnaast kan je ook rekenen op onze expertlijn voor advies op maat van jouw project.

Wat bedoelen jullie met maatwerk?

Silent Materials wil ervoor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarom leveren we producten in de oplage, het formaat en zelfs de vorm die voor jou het handigst is.

Is jullie expertiselijn altijd bereikbaar?

Onze expertiselijn is elke werkdag bereikbaar tijdens de kantooruren. Heb je een vraag over een bepaald materiaal of heb je specifieke noden, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 51 800 890. Onze experten staan met raad en daad voor je klaar.

Hoeveel materialen hebben jullie op stock?

Silent Materials beschikt over een goedgevulde stockruimte van maar liefst 2000 m2. We hebben dus niet alleen een ruime keuze aan isolatiematerialen, we hebben van elk materiaal ook steeds een ruime voorraad beschikbaar.