Akoestisch materiaal op maat

Op maat van jouw project gesneden

Wens je een bepaald akoestisch materiaal te bestellen maar wil je het liever in een andere maat dan het standaardformaat ontvangen? Geen probleem, Silent Materials snijdt je akoestische materialen op maat en in de juiste vorm. Zo kan jij in alle efficiëntie installeren.

Akoestiek op maat

Heel wat akoestische materialen worden geleverd als platen of verpakkingen met een standaard afmeting. De kans is echter reëel dat jij je materialen liever in een ander formaat ontvangt. Silent Materials lost dat voor je op en snijdt elk materiaal in de gewenste maat en vorm alvorens het te leveren.

Clark en snijmachine voor akoestisch materiaal

Netjes verpakt

De maatdelen worden verpakt in krimpfollie tot hanteerbare pakken

Maatwerk Akopol

Wat bedoelen jullie met maatwerk?

Silent Materials wil ervoor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarom leveren we producten in de oplage, het formaat en zelfs de vorm die voor jou het handigst is.

Hoeveel materialen hebben jullie op stock?

Silent Materials beschikt over een goedgevulde stockruimte van maar liefst 2000 m2. We hebben dus niet alleen een ruime keuze aan isolatiematerialen, we hebben van elk materiaal ook steeds een ruime voorraad beschikbaar.

Hoe snel kan Silent Materials leveren?

Aangezien we permanent een ruime stock van alle courante isolatiematerialen beschikbaar hebben, kunnen we jou garanderen dat je de gewenste materialen binnen de 48 uur beschikbaar hebt op de werf of in je bedrijf.