Merken

Alle A-merken. Met de A van akoestiek.

Bij Silent Materials vind je het ruimste aanbod akoestische materialen van topkwaliteit binnen Europa. Alle courante geluidsabsorberende en geluids- en trillingsisolerende materialen van de A-merken zijn steeds op voorraad.

Nofisol

Isover

Acoustix Pan-Terre

Isolgomma

Serpo

Sonic S.A.

Masterfoam

Métisse

Metecno

Latexco Solutions

ANR

CMS Danskin

Cofermetal

Armacell

Gyproc

AMC

Soprema

Tecsound

Recticel

BASF

Ziegler

TWE

Silent Materials

Vragen over akoestiek? Onze experts zijn één en al oor.

Heb je vragen over akoestische materialen? Of wil je isolatie bestellen maar twijfel je over de meest geschikte oplossing voor jouw project? Neem contact op met onze experts voor advies op maat.

Hoeveel materialen hebben jullie op stock?

Silent Materials beschikt over een goedgevulde stockruimte van maar liefst 2000 m2. We hebben dus niet alleen een ruime keuze aan isolatiematerialen, we hebben van elk materiaal ook steeds een ruime voorraad beschikbaar.

Hoe snel kan Silent Materials leveren?

Aangezien we permanent een ruime stock van alle courante isolatiematerialen beschikbaar hebben, kunnen we jou garanderen dat je de gewenste materialen binnen de 48 uur beschikbaar hebt op de werf of in je bedrijf. 

Wat bedoelen jullie met maatwerk?

Silent Materials wil ervoor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarom leveren we producten in de oplage, het formaat en zelfs de vorm die voor jou het handigst is.