4.000 m² akoestisch materiaal op voorraad

Ruime stock. Onmiddellijk beschikbaar.

Bij Silent Materials vind je het ruimste aanbod akoestische materialen. De meeste materialen hebben we bovendien permanent op stock zodat we je altijd snel kunnen verder helpen. Op zoek naar een bepaald akoestisch materiaal? Dan hebben wij het waarschijnlijk liggen.

Snelle levering

Aangezien we van de meeste materialen steeds over een ruime stock beschikken, garanderen wij een levering binnen de 48 uur.

Transport

Hoeveel materialen hebben jullie op stock?

Silent Materials beschikt over een goedgevulde stockruimte van maar liefst 2000 m2. We hebben dus niet alleen een ruime keuze aan isolatiematerialen, we hebben van elk materiaal ook steeds een ruime voorraad beschikbaar.

Hoe snel kan Silent Materials leveren?

Aangezien we permanent een ruime stock van alle courante isolatiematerialen beschikbaar hebben, kunnen we jou garanderen dat je de gewenste materialen binnen de 48 uur beschikbaar hebt op de werf of in je bedrijf. 

Welke extra services biedt Silent Materials?

Silent Materials ontzorgt je en helpt je tijd winnen op de werf door onder meer je materialen voor te snijden in het juiste formaat en isolatieafval voor je te komen ophalen. Daarnaast kan je ook rekenen op onze expertlijn voor advies op maat van jouw project.

Wat bedoelen jullie met maatwerk?

Silent Materials wil ervoor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarom leveren we producten in de oplage, het formaat en zelfs de vorm die voor jou het handigst is.

Is jullie expertiselijn altijd bereikbaar?

Onze expertiselijn is elke werkdag bereikbaar tijdens de kantooruren. Heb je een vraag over een bepaald materiaal of heb je specifieke noden, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 51 800 890. Onze experten staan met raad en daad voor je klaar.